2020-2021 оқу жылының 6 сәуір күні асханадағы оқушылардың тамақтану сапасына бракераждық комиссия мүшелері тексеру жүргізіп, №5 кезекті бақылау жүргізді.
2020-2021 оқу жылының 6 сәуір күні асханадағы оқушылардың тамақтану сапасына бракераждық комиссия мүшелері тексеру жүргізіп, №5 кезекті бақылау жүргізді.
- Ас блогындағы, асханадағы жұмыс дұрыс ұйымдастырылған.
- Тамақ өнімдерінің сапасы, сақтау шарттары талапқа сай.
- 1-2 сынып оқушыларына және аз қамсыздандырылған оқушыларға берілетін ыстық тамақ ас мәзіріне сәйкес дайындалған.
- Ыстық тамақтың сапасы жақсы, дәмді.
- Нан өнімдерінің салмақ көрсеткіші талапқа сай.
- Оқушылар асханада арнайы кесте бойынша кезектесіп тамақтанды.
- Үстелде отыруда ара қашықтық сақталған.
- Ас блогы қызметкерлері санитарлық талаптарды сақтап, қызмет жасауда.