Размер шрифта:
2020-2021 оқу жылының 6 сәуір күні асханадағы оқушылардың тамақтану сапасына бракераждық комиссия мүшелері тексеру жүргізіп, №5 кезекті бақылау жүргізді.
08-04-2021 13:21
2020-2021 оқу жылының 6 сәуір күні асханадағы оқушылардың тамақтану сапасына  бракераждық комиссия мүшелері  тексеру жүргізіп, №5 кезекті бақылау жүргізді.

2020-2021 оқу жылының 6 сәуір күні асханадағы оқушылардың тамақтану сапасына  бракераждық комиссия мүшелері  тексеру жүргізіп, №5 кезекті бақылау жүргізді.

  • Ас блогындағы, асханадағы жұмыс дұрыс ұйымдастырылған.
  • Тамақ өнімдерінің сапасы, сақтау шарттары талапқа сай.
  • 1-2 сынып оқушыларына және аз қамсыздандырылған оқушыларға берілетін ыстық тамақ ас мәзіріне сәйкес дайындалған.
  • Ыстық тамақтың сапасы жақсы, дәмді.
  • Нан өнімдерінің салмақ көрсеткіші талапқа сай.
  • Оқушылар асханада  арнайы кесте бойынша  кезектесіп тамақтанды.
  •  Үстелде отыруда ара қашықтық сақталған.
  • Ас блогы қызметкерлері санитарлық талаптарды сақтап, қызмет жасауда.
  •