11.04 оқушылардың тамақтану сапасына мониторинг

11.04 оқушылардың тамақтану сапасына  мониторинг

11.04 оқушылардың тамақтану сапасына  мониторинг жүргізу бракераждық  комиссиясының кезекті тексерісі өтті. Асханада балаларды тамақтандыруды ұйымдастыру сапасын бақылау нәтижесінде санитарлық-эпидемиологиялық шектеу шаралары бұзылмағаны анықталды. Ас дайындау бөлмесіндегі ыдыс-аяқтар таңбаланған және жеке арнайы шкафта сақталған. Барлық асхананың бөлмелері құрғақ және санитарлық талаптарға сай. Азық-түлікті сақтау температурасының нормасы сақталынған.

Дата: 12.04.2022, 12:48 Автор: Абай атындағы №2 мектеп-лицейі