07.03 оқушылардың тамақтану сапасына мониторинг
07.03 оқушылардың тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бракераждық комиссиясының кезекті тексерісі өтті. Асханада балаларды тамақтандыруды ұйымдастыру сапасын бақылау нәтижесінде санитарлық-эпидемиологиялық шектеу шаралары бұзылмағаны анықталды. Ас дайындау бөлмесіндегі ыдыс-аяқтар таңбаланған және жеке арнайы шкафта сақталған. Барлық асхананың бөлмелері құрғақ және санитарлық талаптарға сай. Азық-түлікті сақтау температурасының нормасы сақталынған.
Дата: 11.03.2022, 10:24 Автор: Абай атындағы №2 мектеп-лицейі