Размер шрифта:

16.05 оқушылардың тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бракераждық комиссиясының кезекті тексерісі өтті

Дата: 2022-05-16 20:50:17
16.05 оқушылардың тамақтану сапасына  мониторинг жүргізу бракераждық  комиссиясының кезекті тексерісі өтті

16.05 оқушылардың тамақтану сапасына  мониторинг жүргізу бракераждық  комиссиясының кезекті тексерісі өтті. Асханада балаларды тамақтандыруды ұйымдастыру сапасын бақылау нәтижесінде санитарлық-эпидемиологиялық шектеу шаралары бұзылмағаны анықталды. Ас дайындау бөлмесіндегі ыдыс-аяқтар таңбаланған және жеке арнайы шкафта сақталған. Барлық асхананың бөлмелері құрғақ және санитарлық талаптарға сай. Азық-түлікті сақтау температурасының нормасы сақталынған.