Оқушылардың тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бракераждық комиссиясының алғашқы тексерісі өтті.
15.09.2023ж. оқушылардың тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бракераждық комиссиясының алғашқы тексерісі өтті. Асханада балаларды тамақтандыруды ұйымдастыру сапасын бақылау нәтижесінде санитарлық талаптардың бұзылмағаны анықталды. Ас дайындау бөлмесіндегі ыдыс-аяқтар таңбаланған және жеке арнайы шкафта сақталған. Жауапты жұмыскер арнайы белгіленген кесте бойынша уақытылы дезинфекциялауды жүргізеді. Сонымен қатар, тағамдарға қойылатын талаптар қатаң сақталады.
Дата: 19.09.2023, 9:02 Автор: Абай атындағы №2 мектеп-лицейі