28.02 оқушылардың тамақтану сапасына мониторинг

28.02 оқушылардың тамақтану сапасына  мониторинг

28.02 оқушылардың тамақтану сапасына  мониторинг жүргізу бракераждық  комиссиясының кезекті тексерісі өтті. Асханада балаларды тамақтандыруды ұйымдастыру сапасын бақылау нәтижесінде санитарлық-эпидемиологиялық шектеу шаралары бұзылмағаны анықталды. Ас дайындау бөлмесіндегі ыдыс-аяқтар таңбаланған және жеке арнайы шкафта сақталған. Барлық асхананың бөлмелері құрғақ және санитарлық талаптарға сай. Азық-түлікті сақтау температурасының нормасы сақталынған.

Дата: 28.02.2022, 16:17 Автор: Абай атындағы №2 мектеп-лицейі