22.11.21 ж. оқушылардың тамақтану сапасына мониторинг жүргізубракераждық комиссиясының кезекті тексерісі өтті.
22.11.21 ж. оқушылардың тамақтану сапасына мониторинг жүргізубракераждық комиссиясының кезекті тексерісі өтті. Асханада балаларды тамақтандыруды ұйымдастыру сапасын бақылау нәтижесінде санитарлық-эпидемиологиялық шектеу шаралары бұзылмағаны анықталды. Ас дайындау бөлмесіндегі ыдыс-аяқтар таңбаланған және жеке арнайы шкафта сақталған. Барлық асхананың бөлмелері құрғақ және санитарлық талаптарға сай. Азық-түлікті сақтау температурасының нормасы сақталынған.
Дата: 23.11.2021, 15:25 Автор: Абай атындағы №2 мектеп-лицейі