Оқушылардың тамақтануын ұйымдастыру бойынша өндірістік бақылау ақпары

Дата: 2019-04-18 16:17:36
Оқушылардың тамақтануын ұйымдастыру бойынша өндірістік бақылау ақпары

Оқушылардың тамақтануын ұйымдастыру бойынша өндірістік бақылау ақпары

         2019 жылдың 18 сәуір күні лицей асханасыдағы тамақтадыруды  ұйымдастыру жұмысын бақылаумақсатындаарнайы комиссия құрылып, тексеріс жүргізілді. Оқушылардың денсаулығының қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін  жеткізілген тағамның сапасы, жарамдылығы, күнделікті ас дайындайтын бөлменің, залдың санитарлық жағдайы, тағам дайындау технологиясының сақталуы, тоңазытқыш- технологиялық жабдықтардың жарамдылығы,  асхана жұмысын қадағалау журналдарының толтырылуы  тексерілді.

         Комиссия құрамы:

Комиссия төрайымы – Умбетова Т.Е. – директордың тәрбие ісі жөніндегі орынбасары

1. Қ.А.Қаспақова – директордың әдістемелік ісі жөніндегі орынбасары

2. С.А.Ожанова. – әлеуметтік педагог

3. А. Хасенова – медбике

4. Г.Т.Муслымова – ата-ана

5. Ә.Бағдәулет– лицей президенті, 11 «А» сынып оқушысы.

Өндірістік бақылау қорытындысы:

          Ас бөлменің санитарлық жағдайы талапқа сәйкес. Тағамдардың сапасы, сақтау мерзімі, жарамдылығы құжаттарға сәйкес. Даярланған тағам төрт апталық ас мәзіріне сәйкес, дәмді. Тағам әзірлеу технологиясы сақталған. Технологиялық жабдықтардың барлығы жұмыс істеп тұр.

 

Автор: №2 Лицей