11.04 оқушылардың тамақтану сапасына мониторинг

Category: Дұрыс тамақтану
Date: 2022-04-12 12:46:09
11.04 оқушылардың тамақтану сапасына  мониторинг
11.04 оқушылардың тамақтану сапасына  мониторинг жүргізу бракераждық  комиссиясының кезекті тексерісі өтті. Асханада балаларды тамақтандыруды ұйымдастыру сапасын бақылау нәтижесінде санитарлық-эпидемиологиялық шектеу шаралары бұзылмағаны анықталды. Ас дайындау бөлмесіндегі ыдыс-аяқтар таңбаланған және жеке арнайы шкафта сақталған. Барлық асхананың бөлмелері құрғақ және санитарлық талап...
Author: Lyceum №2

Бракераждық комиссияның тамақтану сапасына мониторингісі

Category: Дұрыс тамақтану
Date: 2022-04-04 12:26:37
Бракераждық комиссияның тамақтану сапасына мониторингісі
Cәуір айының 04 күні бракераждық комиссияның тамақтану сапасына мониторинг жүргізілді, балалардың тамақтануын ұйымдастыру мен тағамдардың сапасын бақылау барысында асхананың жағдайы санитарлық -эпидемиологиялық шектеу шараларына толығымен сәйкес екендігі анықталды.
Author: Lyceum №2

Тамақтануды ұйымдастыру мәселелері бойынша

Category: Дұрыс тамақтану
Date: 2019-04-04 17:39:12
Тамақтануды ұйымдастыру мәселелері бойынша
2014 жылдан бастап депутаттардың бастамасы және мектеп директорларының ұсынысы бойынша мектепте тамақтануды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді, тауарларды жеткізушіні таңдау тамақтану сапасына әсер ететін баға демпингінің орын алуына байланысты, сондай-ақ мектеп директорларының көрсетілетін қызметтерді жеткізушілерге тікелей бақылауды жүзеге асыру мүмкіндігінің болмауына байланысты Мем...

Байқау комиссиясының құрамы

Category: Дұрыс тамақтану
Date: 2019-02-04 17:30:48
Байқау комиссиясының құрамы
Байқау комиссиясының құрамы
Author: Lyceum №2

Асхана жұмысын қадағалау

Category: Дұрыс тамақтану
Date: 2019-02-04 17:26:47
Асхана жұмысын қадағалау
2019 жылдың 10 қаңтарынан бастап лицей асханасыдағы тамақтадыруды  ұйымдастыру жұмысын бақылау мақсатында арнайы комиссия құрылып, тексеріс жүргізілді. Оқушылардың денсаулығының қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін  жеткізілген тағамның сапасы, жарамдылығы, күнделікті ас дайындайтын бөлменің, залдың санитарлық жағдайы, тағам дайындау технологиясының сақталуы, тоңазытқыш- технологиялық жаб...
Author: Lyceum №2

«Школьное питание – это залог здоровья подрастающего поколения»

Category: Дұрыс тамақтану
Date: 2017-10-22 19:06:53
«Школьное питание – это залог здоровья подрастающего поколения»
     School feeding for children while in school is an important condition for maintaining their health and ability to learn effectively. A good organization of school meals leads to an improvement in the health indicators of children in the first place, taking into account that they spend most of their time in school. A full and balanced diet contributes to the prevention of illn...

"Be healthy!"

Category: Дұрыс тамақтану
Date: 2017-05-23 02:49:48
On Saturday, social teacher S.Raziev and teacher of fine arts A.Uakap organized a contest "Be healthy!" Among the 5-6 grades. The purpose of the competition is to expand the understanding of the value of the concept of "health", "healthy eating", "healthy lifestyle". As a result of the competition class 6B took - 1 place, 5 A class occupied - 2 place and 5...
Author: Lyceum №2

Open lesson on drawing among students of grades 5-6 "Useful food. Vitamins »

Category: Дұрыс тамақтану
Date: 2017-05-18 03:32:17
Open lesson on drawing among students of grades 5-6
On May 16, 2017, the teacher of Fine Arts and drawing Uakap A.U held an open lesson on drawing among students of  5-6 classes on the topic "Useful food. Vitamins". Purpose of the lesson: To deepen the knowledge of students about vitamins and useful food.
Author: Lyceum №2

Plan of 10 days events "Proper nutrition"

Category: Дұрыс тамақтану
Date: 2016-10-14 02:20:56
Plan of 10 days events
Author: Lyceum №2